Ingredients:
Cap de costella, ceba, alls, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), tomàquet triturat, fideus (els del forat), sal, orenga i nou moscada
Elaboració:
Sofregim el cap de costella. Quan estigui dorat afegim la ceba i l'all picats i deixem sofregir. Quan la ceba ja és dorada afegim dues cullerades de tomàquet triturat. Bullim els fideus. Els afegim al sofregit. Corregim de sal i hi posem orenga i nou moscada al gust.
Nivell de dificultat: 3
Recepta de Carme Moreno
Cap de costella, ceba, alls, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), tomàquet triturat, fideus (els del forat), sal, orenga i nou moscada
Elaboració:
Sofregim el cap de costella. Quan estigui dorat afegim la ceba i l'all picats i deixem sofregir. Quan la ceba ja és dorada afegim dues cullerades de tomàquet triturat. Bullim els fideus. Els afegim al sofregit. Corregim de sal i hi posem orenga i nou moscada al gust.
Nivell de dificultat: 3
Recepta de Carme Moreno