Ingredients:
Per fer un brou de peix, alls, arròs, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), sal i safrà
Elaboració:
En una cassola de fang es sofregeixen dos o tres grans d'all sencers. Afegim arròs del Delta de l'Ebre i el sofregim. Hi posem el doble de brou de peix que d'arròs i fem bullir uns deu minuts. Podem posar-hi una mica de safrà. Corregim de sal i el posem deu minuts al forn. Es pot acompanyar d'allioli.
Nivell de dificultat: 4
Recepta de Carme Moreno
Per fer un brou de peix, alls, arròs, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), sal i safrà
Elaboració:
En una cassola de fang es sofregeixen dos o tres grans d'all sencers. Afegim arròs del Delta de l'Ebre i el sofregim. Hi posem el doble de brou de peix que d'arròs i fem bullir uns deu minuts. Podem posar-hi una mica de safrà. Corregim de sal i el posem deu minuts al forn. Es pot acompanyar d'allioli.
Nivell de dificultat: 4
Recepta de Carme Moreno