Ingredients:
Cloïsses, alls, julivert, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), farina, pebre
Elaboració:
S'obren les cloïsses al vapor. Es sofregeix l'all ben picat i quan agafa color s'hi afageix força julivert picat. Afegim una cullerada rasa de faruina i deixem enrossir. Colem el suc de les cloïsses i l'afegim a la cassola juntament amb les cloïsses. Deixem que faci una miqueta de xup-xup. No hi posem sal i només una mica de pebre a les cloïsses.
Nivell de dificultat: 3
Recepta de la Carme Moreno
Cloïsses, alls, julivert, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), farina, pebre
Elaboració:
S'obren les cloïsses al vapor. Es sofregeix l'all ben picat i quan agafa color s'hi afageix força julivert picat. Afegim una cullerada rasa de faruina i deixem enrossir. Colem el suc de les cloïsses i l'afegim a la cassola juntament amb les cloïsses. Deixem que faci una miqueta de xup-xup. No hi posem sal i només una mica de pebre a les cloïsses.
Nivell de dificultat: 3
Recepta de la Carme Moreno