Ingredients:
1 l de llet, 7 ous (només els rovells), 7 cullerades ben plenes de sucre, canyella en branca, la pell d'una llimona i 1 sobre d'espesseidor o maizena.
Elaboració:
Barregem el sucre i els rovells. Es disol l'espesseidor amb la llet. Ho posem tot en una cassola de fang i a foc molt lent anem remenant fins a fer bullir la llet. Quan notem que comença a espessir-se tanquem el foc. Quan estigui freda hi posem sucre al damunt i el cremem.
Nivell de dificultat: 7
Recepta de la iaia Dolores
1 l de llet, 7 ous (només els rovells), 7 cullerades ben plenes de sucre, canyella en branca, la pell d'una llimona i 1 sobre d'espesseidor o maizena.
Elaboració:
Barregem el sucre i els rovells. Es disol l'espesseidor amb la llet. Ho posem tot en una cassola de fang i a foc molt lent anem remenant fins a fer bullir la llet. Quan notem que comença a espessir-se tanquem el foc. Quan estigui freda hi posem sucre al damunt i el cremem.
Nivell de dificultat: 7
Recepta de la iaia Dolores