Ingredients:
Popets petits, ceba, patates, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), vi, sal i aigua.
Elaboració:
Enuna cassola amb oli deixem que els popets deixin anar tota la seva aigua. Hi afegim força ceba tallada en juliana, un raig de vi que tingueu disponible i deixem que es faci poc a poc. Afegim una mica d'aigua i les patates tallades a daus. Ho fem bullir a foc ràpid per tal de bullir les patates i evaporar el líquid. Corregim de sal
Nivell de dificultat: 6
Recepta de Joan Tardà
Popets petits, ceba, patates, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), vi, sal i aigua.
Elaboració:
Enuna cassola amb oli deixem que els popets deixin anar tota la seva aigua. Hi afegim força ceba tallada en juliana, un raig de vi que tingueu disponible i deixem que es faci poc a poc. Afegim una mica d'aigua i les patates tallades a daus. Ho fem bullir a foc ràpid per tal de bullir les patates i evaporar el líquid. Corregim de sal
Nivell de dificultat: 6
Recepta de Joan Tardà