diumenge, 13 de març del 2011

CANELONS

Ingredients:

400 g de carn de porc, 1/4 de pollastre, 400 g de carn de vedella, 1 cervell deporc, 3 fetges de pollastre o 1 llauna de foie-gras, 1 ceba, 1 "cabeça d'alls", 1 branca de farigola, 1 fulla de llorer, 1 tomàquet, llard, oli (si pot ser de La Llacuna), conyac, sal, bechamel, pasta de canelons, formatge ratllat.

Elaboració:

Posem tota la carn a trossos en una cassola amb oli, llard, la ceba, els alls, la farigola, el llorer el tomàquet sencer i un raig de conyac. El cervell el posem però el treurem de seguida. Ho fem rostir poc as poc. Ho triturem amb una mica de bechamel fins que ens quedi la pasta amb la textura que ens agradi. Bullim la pasta de canelons. Els enrotllem i els posem al forn a gratinar amb la bechamel i el formatge ratllat.

Nivell de dificultat: 7
Recepta de M.Teresa Gelpí